Contactgegevens

Gespecialiseerd in administratieve ontzorging

Backoffice

Je gehele financiële administratie vakkundig verzorgd? Altijd up to date zijn en de continuïteit van je boekhouding geborgd en op elk gewenst moment weten waar je financieel staat met je bedrijf?  Dan is het zeer waarschijnlijk een goed idee om eens te informeren wat Com.pas voor je kan betekenen.

Com.pas verzorg al bijna 15 jaar de financiële backoffices voor het MKB en DGA’s in Nederland. Dit doen wij rechtstreeks vanuit ons centraal kantoor in Ede.  Hierbij maken we gebruik van onze eigen software welke voor jou als ondernemer ook toegankelijk is. Door onze unieke werkwijze, welke geheel is afgestemd op jouw wensen, zorgen wij ervoor dat jouw boekhouding tot in de puntjes verzorgd is en voldoet aan de vereisten zoals deze hieraan gesteld zijn.

Com.pas beweegt mee met jouw organisatie. Op het moment dat er meer of minder werk-zaamheden zijn, schakelen wij ook op of af. Bovendien zetten we de juiste medewerkers in op de werkzaamheden om de kosten voor jouw organisatie zo laag mogelijk te houden.

Voordelen van onze diensteverlening:

  • Geen investeringen in boekhoudsoftware;
  • Dienstverlening geheel afgestemd op jouw wensen;
  • Altijd de continuïteit van de werkzaamheden geborgd;
  • Transparante tarieven;
  • 1 aanspreekpunt voor fiscaal en administratief advies;
  • Proactieve houding van onze medewerkers.

Nieuwsgierig hoe wij jouw organisatie optimaal kunnen ontzorgen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Offerte aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Sinds de oprichting van Stichting Akoesticum in 2014 maken wij tot volle tevredenheid gebruik van de kennis betreffende de salarisadministratie van Com.pas Zij houden de wet- en regelgeving voor ons in de gaten, zodat we voldoen aan de regels. En als we vragen hebben, wordt er snel en duidelijk antwoord gegeven.

- Anita Staal (Stichting Akoesticum)