Contactgegevens

Gespecialiseerd in administratieve ontzorging

Administratieve backoffice

Of je nu kiest voor de uitbesteding van je backoffice, het opstellen van contracten of juist HR-administratieve ondersteuning zoekt.

Com.pas verzorg al bijna 15 jaar de administratieve backoffices voor het MKB en DGA’s in Nederland. Dit doen wij rechtstreeks vanuit ons centraal kantoor in Ede. Hierbij maken we gebruik van onze eigen software welke voor jou als ondernemer ook toegankelijk is. Hierdoor hebben wij de mogelijkheid om naast een complete ontzorging ook een samenspel te creëren tussen jou als ondernemen en wij als administratie kantoor. Door onze unieke werkwijze, welke geheel is afgestemd op jouw wensen, zorgen wij ervoor dat jouw boekhouding tot in de puntjes verzorgd is en voldoet aan de vereisten zoals deze hieraan gesteld zijn.

Com.pas beweegt mee met jouw organisatie. Op het moment dat er meer of minder werkzaamheden zijn, schakelen wij ook op of af. Bovendien zetten we de juiste medewerkers in op de werkzaamheden om de kosten voor jouw organisatie zo laag mogelijk te houden.

Wil je meer weten over onze dienstverlening en op welke manier we jouw organisatie kunnen ontzorgen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Download factsheet

Waarom Com.pas?

  • Geen investeringen in software
  • Uw financiële administratie altijd up-to-date
  • Volledig online boekhouding, digitaal archief
  • Maatwerk dienstverlening, volledig afgestemd op uw wensen
  • Maatwerkrapportages
  • Altijd de continuïteit van de werkzaamheden geborgd
  • 1 aanspreekpunt voor fiscaal en administratief advies

Offerte aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ik besteed mijn salarisadministratie uit bij Com.pas en dit gaat altijd vlekkeloos. Als ik vragen heb en ik stuur een mail krijg ik altijd snel reactie. Bij dit bedrijf heb ik het gevoel dat ik geen nummer ben en dat ze serieus omgaan met hun klanten. Ook vind ik de prijzen zeer schappelijk. Dit is een bedrijf wat ik andere bedrijven zou aanraden.

- Nick Rademaker (NR Grafisch Ontwerp)