Contactgegevens

Gespecialiseerd in administratieve ontzorging

Vrijblijvende offerte aanvragen

Boekhouding

Je gehele financiële administratie vakkundig verzorgd? Altijd up to date zijn en de continuïteit van je boekhouding geborgd en op elk gewenst moment weten waar je financieel staat met je bedrijf?  Dan is het zeer waarschijnlijk een goed idee om eens te informeren wat Com.pas voor je kan betekenen.

Com.pas verzorgt al bijna 15 jaar de administratieve backoffices voor het MKB en DGA’s in Nederland. Dit doen wij rechtstreeks vanuit ons centraal kantoor in Ede. Hierbij maken we gebruik van onze eigen software welke voor jou als ondernemer ook toegankelijk is. Hierdoor hebben wij de mogelijkheid om naast een complete ontzorging ook een samenspel te creëren tussen jou als ondernemen en wij als administratie kantoor. Door onze unieke werkwijze, welke geheel is afgestemd op jouw wensen, zorgen wij ervoor dat jouw boekhouding tot in de puntjes verzorgd is en voldoet aan de vereisten zoals deze hieraan gesteld zijn.

Com.pas beweegt mee met jouw organisatie. Op het moment dat er meer of minder werkzaamheden zijn, schakelen wij ook op of af. Bovendien zetten we de juiste medewerkers in op de werkzaamheden om de kosten voor jouw organisatie zo laag mogelijk te houden.

Wil je meer weten over onze dienstverlening en op welke manier we jouw organisatie kunnen ontzorgen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Download factsheet

Wat is boekhouden?

Boekhouden is het bijhouden van de financiële administratie van je bedrijf. Essentieel om goed te doen. Er komt veel kijken bij boekhouden. Je moet op de hoogte zijn van regels en eisen die instanties zoals de Belastingdienst hebben.

Een flinke klus om zelf te doen en dit is ook een van de redenen waarom Com.pas al bijna 15 jaar de administratieve backoffices verzorgt voor het MKB en DGA’s in Nederland.

Waarom Com.pas?

  • Geen investeringen in boekhoudsoftware
  • Uw financiële administratie altijd up-to-date
  • Volledig online boekhouding, digitaal archief
  • Maatwerk dienstverlening, volledig afgestemd op uw wensen.
  • Maatwerk rapportages
  • Altijd de continuïteit van de werkzaamheden geborgd
  • 1 aanspreekpunt voor fiscaal en administratief advies

Offerte aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De samenwerking voor Payrolling met Com.pas is naar volle tevredenheid! Er wordt efficient gewerkt en we kunnen altijd terecht met vragen, die ook duidelijk en snel beantwoord worden.

- Maurits Alberda (SeaQurrent)