Contactgegevens

Gespecialiseerd in administratieve ontzorging

HRM Modules

Administratie zoals verlof, verzuim en dossiervorming kosten je nu nog veel tijd. En dat terwijl deze administratieve werkzaamheden al lang niet meer je primaire focus zijn. Want HR verschuift. Thema’s als werkgeluk en strategische personeelsplanning krijgen prioriteit. Met de online HRM-modules van Com.pas heb je de mogelijkheid om allerlei zaken op het gebied van HRM tot in de puntjes te regelen. De HRM-modules zijn praktisch ingericht en zeer gebruiksvriendelijk. De software biedt de volgende uitgebreide HRM-modules die speciaal ontwikkeld zijn voor het MKB:

Signaleringen

De signaalfunctie bij Com.pas ondersteunt leidinggevenden bij het herinneren aan verjaardagen / jubilea van medewerkers en signaleert aflopende contracten. Je bepaalt zelf het signaalmoment. In totaal zijn er ruim 60 standaard signalen beschikbaar en je hebt de mogelijkheid om eigen signalen aan te maken. Signalen kun je zowel in het salarispakket ontvangen als per e-mail.

Verlofadministratie

De module verlofregistratie biedt inzicht in het actuele verlofsaldo van jouw medewerkers. Op bedrijfsniveau kunnen overzichten worden gegenereerd per afdeling / per medewerker. Leidinggevenden kunnen op ieder gewenst moment de verlofaanvragen beoordelen. De medewerker wordt hierover direct geïnformeerd. Er is een app beschikbaar waarmee de medewerker het verlof kan aanvragen en inzien.

Dossiervorming

Met de module dossiervorming kunnen documenten en dossiers veilig en betrouwbaar worden beheerd en gedeeld binnen een organisatie. Documenten kunnen worden ingedeeld in categorieën waardoor je zelf de mogelijkheid hebt om te bepalen wie deze mag inzien. Personeelsdossiers vallen vanwege de privacy-gevoelige informatie die ze bevatten onder steeds striktere wetgeving, zowel op nationaal als op Europees niveau. De module dossiervorming zorgt ervoor dat het opslaan en delen van dossiers gemakkelijk wordt en bovendien voldoet aan wet- en regelgeving waardoor de beveiliging van documenten gewaarborgd is.

Verzuimregistratie

Met de module ziekteverzuim registratie heb je inzicht in het ziekteverzuim binnen je organisatie. Het stelt je in staat om preventief actie te ondernemen. Ziek- en herstelmeldingen voor arbodienst, UWV en/of verzekeraar kunnen worden aangemaakt en doorgegeven.

Verstrekkingen

Verstrekkingen aan medewerkers kun je op één plek vastleggen en beheren. Denk hierbij aan het juist, tijdig en volledig vastleggen van: auto van de zaak, telefoon, sleutels,  laptop etc. Bij uitdiensttreding van een medewerker kan snel en eenvoudig een overzicht worden gegenereerd.

Opleidingen

Door opleidingen en trainingen van medewerkers te registreren, heb je een volledig inzicht in het opleidingsniveau van jouw medewerkers. Leidinggevenden kunnen eenvoudig de progressie volgen.

Beoordelingen

Met de module beoordelingen heb je de mogelijkheid om doelstellingen te definiëren en de prestaties van je medewerkers te meten. Met het vastleggen van functioneringsgesprekken en beoordelingsgesprekken blijft je op de hoogte van competenties en de ontwikkeling van jouw medewerkers. Afspraken zijn eenvoudig te volgen en er zijn tal van overzichten beschikbaar. Zeer praktisch en erg gebruiksvriendelijk.

Wil je meer weten over onze dienstverlening en op welke manier we jouw organisatie kunnen ontzorgen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Al jaren besteed ik alles wat met personeel te maken heeft voor al mijn klanten uit aan Com.pas. Al deze jaren ben ik zeer tevreden. Kwaliteit, betrouwbaar en snel reageren zo zou ik Com.pas omschrijven als bedrijf. Ze nemen ontzettend veel werk uit handen en mijn klanten merken hier niets van. Een zeer veilig gevoel vind ik het dat ik met al mijn vragen over personeel etc. altijd bij Com.pas terecht kan.

- Erik Burink (TJM Administratie & Belastingadvies)