Contactgegevens

Gespecialiseerd in administratieve ontzorging

Salarisadministratie voor Kennismigranten

Com.pas kan je volledig ondersteunen in trajecten waarbij je medewerkers vanuit het buitenland naar Nederland wilt halen maar ook voor kennismigranten die op zoek zijn naar een organisatie die dit traject voor ze kan verzorgen.

Veel bedrijven zijn huiverig om een kennismigrant in dienst nemen. Dit vanwege de complexe regels voor de tewerkstellings- en verblijfsvergunning. Voor de aanvraag van een verblijfsvergunning voor kennismigranten moet de werkgever door de IND erkend zijn als referent. Is jouw organisatie geen erkend referent, dan is een optie om de medewerker door middel van payrolling via Com.pas in te zetten. Ook kennismigranten die een opdracht in Nederland hebben verworven en op zoek zijn naar een organisatie die ze in dit traject kan faciliteren kunnen volledig ontzorgd worden door Com.pas.

Com.pas is erkend als referent en staat als zodanig ook in het register van de IND. Daarnaast bieden we ondersteuning bij:

  • Payrolling;
  • Aanvragen Burgerservicenummer;
  • Aanvragen 30% regeling;
  • Verzekeringen;
  • Aangiften Inkomstenbelasting.

Geinteresseerd in onze dienstverlening? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Offerte aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Sinds de oprichting van Stichting Akoesticum in 2014 maken wij tot volle tevredenheid gebruik van de kennis betreffende de salarisadministratie van Com.pas Zij houden de wet- en regelgeving voor ons in de gaten, zodat we voldoen aan de regels. En als we vragen hebben, wordt er snel en duidelijk antwoord gegeven.

- Anita Staal (Stichting Akoesticum)