Contactgegevens

Gespecialiseerd in administratieve ontzorging

Salarisadministratie voor Kennismigranten

Com.pas kan je volledig ondersteunen in trajecten waarbij je medewerkers vanuit het buitenland naar Nederland wilt halen maar ook voor kennismigranten die op zoek zijn naar een organisatie die dit traject voor ze kan verzorgen.

Veel bedrijven zijn huiverig om een kennismigrant in dienst nemen. Dit vanwege de complexe regels voor de tewerkstellings- en verblijfsvergunning. Voor de aanvraag van een verblijfsvergunning voor kennismigranten moet de werkgever door de IND erkend zijn als referent. Is jouw organisatie geen erkend referent, dan is een optie om de medewerker door middel van payrolling via Com.pas in te zetten. Ook kennismigranten die een opdracht in Nederland hebben verworven en op zoek zijn naar een organisatie die ze in dit traject kan faciliteren kunnen volledig ontzorgd worden door Com.pas.

Com.pas is erkend als referent en staat als zodanig ook in het register van de IND. Daarnaast bieden we ondersteuning bij:

  • Payrolling;
  • Aanvragen Burgerservicenummer;
  • Aanvragen 30% regeling;
  • Verzekeringen;
  • Aangiften Inkomstenbelasting.

Geinteresseerd in onze dienstverlening? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Offerte aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Sinds de start van Wie Zorgt!, in juni 2009, verzorgt Com.pas de backoffice voor ons. Naast de uitvoering hiervan, signaleren, controleren en sorteren ze voor ons voor. Het geeft ons de handen vrij om datgene te doen waar wij goed in zijn: personele vraag en aanbod binnen zorg en welzijn bij elkaar te brengen. Onze samenwerking kenmerkt zich door korte lijnen en persoonlijk contact.

- Irene Huzen (Wie Zorgt!)