Contactgegevens

Gespecialiseerd in administratieve ontzorging

Gezocht: Salarisadministrateur Ede (32-40 uur)

Datum: 21 juni 2017

Vanwege groei van onze organisatie zijn wij met spoed op zoek naar een Salarisadministrateur voor ons kantoor in Ede. Het betreft een functie van 32-40 uur per week.

Functieomschrijving
Als Salarisadministrateur ben je (mede) verantwoordelijk voor de salarisadministraties van onze klanten. Je hebt daarbij regelmatig contact met klanten, stakeholders en collega’s van andere disciplines binnen Com.pas.

Jouw takenpakket bestaat uit het maken van salarisberekeningen, het opstellen van loon- en pensioenaangiften, het beheren van personele verzekeringen, subsidies, het verwerken van personeelsmutaties en werkzaamheden met betrekking tot ziekteverzuim. Tevens ben je gesprekspartner voor klanten en adviseer je hen op het gebied van arbeidsvoorwaarden, sociale zekerheid en loontechnische of arbeidsrechtelijke zaken. Je bent een enthousiast persoon die initiatieven toont, nauwkeurig werkt en beschikt over goede communicatieve- en adviesvaardigheden. Daarnaast lever je een bijdrage aan verdere optimalisering van onze processen.

Profiel
Als Salarisadministrateur voldoe je aan de volgende kenmerken:

  • Minimaal PDL, bij voorkeur aangevuld met VPS;
  • Kennis van salarissoftware, het liefst Unit4;
  • Relevante werkervaring is een pré;
  • Kennis van de Engels taal in woord en geschrift;
  • Kennis van Excel en Word;
  • Resultaat- en kwaliteitsgericht;
  • Je bent klantgericht, communicatief vaardig en je opereert proactief.

Wekt deze vacature je belangstelling en denk je goed te passen bij het profiel? Mail dan je CV en motivatie naar info@compasnl.com t.a.v. de heer E.A. Beekman.

Com.pas Frankeneng 114x, 6716 AA Ede www.compasnl.com

vacature-salarisadministrateur