Contactgegevens

Gespecialiseerd in administratieve ontzorging

Jaaropgave 2021 beschikbaar

Datum: 8 februari 2022

Sinds 1 februari zijn de jaaropgave 2021 beschikbaar. Maken uw medewerkers gebruik van het werknemersloket dan zullen zij de jaaropgave op dezelfde plek terugvinden als waar ze de loonstroken ophalen.

Omdat dit document geen dagelijkse kost is heef Loket.nl een document beschikbaar gesteld waarin de jaaropgave eenvoudig wordt uitgelegd! 💡  Wat staat er eigenlijk allemaal op de jaaropgave? Wat betekenen de begrippen? En wat heb je nodig bij de aangifte inkomstenbelasting die je vanaf 1 maart kunt doen? Dit wordt uitgelegd in de infographic die hieronder zowel in het Nederlands als in het Engels te downloaden is.

👉 Nederlands
👉 Engels

Deel dit document ook gerust met je medewerkers! Mocht je naar aanleiding van dit infographic vragen hebben dan vernemen wij deze graag.

Sinds de start van Wie Zorgt!, in juni 2009, verzorgt Com.pas de backoffice voor ons. Naast de uitvoering hiervan, signaleren, controleren en sorteren ze voor ons voor. Het geeft ons de handen vrij om datgene te doen waar wij goed in zijn: personele vraag en aanbod binnen zorg en welzijn bij elkaar te brengen. Onze samenwerking kenmerkt zich door korte lijnen en persoonlijk contact.

- Irene Huzen (Wie Zorgt!)