Contactgegevens

Gespecialiseerd in administratieve ontzorging

Jaaropgave 2021 beschikbaar

Datum: 8 februari 2022

Sinds 1 februari zijn de jaaropgave 2021 beschikbaar. Maken uw medewerkers gebruik van het werknemersloket dan zullen zij de jaaropgave op dezelfde plek terugvinden als waar ze de loonstroken ophalen.

Omdat dit document geen dagelijkse kost is heef Loket.nl een document beschikbaar gesteld waarin de jaaropgave eenvoudig wordt uitgelegd! 💡  Wat staat er eigenlijk allemaal op de jaaropgave? Wat betekenen de begrippen? En wat heb je nodig bij de aangifte inkomstenbelasting die je vanaf 1 maart kunt doen? Dit wordt uitgelegd in de infographic die hieronder zowel in het Nederlands als in het Engels te downloaden is.

👉 Nederlands
👉 Engels

Deel dit document ook gerust met je medewerkers! Mocht je naar aanleiding van dit infographic vragen hebben dan vernemen wij deze graag.

Sinds de oprichting van Stichting Akoesticum in 2014 maken wij tot volle tevredenheid gebruik van de kennis betreffende de salarisadministratie van Com.pas Zij houden de wet- en regelgeving voor ons in de gaten, zodat we voldoen aan de regels. En als we vragen hebben, wordt er snel en duidelijk antwoord gegeven.

- Anita Staal (Stichting Akoesticum)