Contactgegevens

Gespecialiseerd in administratieve ontzorging

Meer voordelen door payrolling

Datum: 1 maart 2016

“Werken met een bij de NBBU aangesloten payroll-bedrijf is niet alleen gunstig voor inleners, maar ook voor payroll-werknemers”, zegt NBBU-voorzitter Bart-Jeroen Croll. “Minder kopzorgen voor de ene partij, meer zekerheid en transparantie voor de andere.” Ook Compas is aangesloten bij de NBBU.

Niet alle organisaties hebben een HR-afdeling en regelen zaken als loon liever via een externe partij. Een payroll-bedrijf is daarmee een handige en betrouwbare oplossing.

De Payroll-leden van de NBBU vullen hun werkgeversrol volgens Croll duidelijk in. “Ze voldoen aan alle wettelijke vereisten en zijn transparant voor het feitelijk werkgeverschap. Juist daarover bestonden in het verleden misverstanden omdat medewerkers soms onvoldoende wisten voor wie ze juridisch gezien werkten. Maar de branche is in de loop der jaren gereguleerd. Onze leden zijn betrokken en professionele werkgevers, met veel aandacht voor hun medewerkers.”

Croll somt op: “Ze zorgen ervoor dat mensen op tijd hun contract krijgen, goed zijn ingeschaald, dat de cao van de inlenende partij vanaf de allereerste dag correct wordt toegepast en, niet te vergeten, dat lonen op tijd worden uitbetaald.”

Bron: visie NBBU

payrolling uitbesteden