Contactgegevens

Gespecialiseerd in administratieve ontzorging

Payrolling

Freelancen zonder eigen onderneming. Geen vervelende discussies over jouw zelfstandigheid als ZZP-er. Geen debiteurenrisico! Zomaar een paar redenen om vanuit een flexibel dienstverband je werkzaamheden uit te voeren.

Com.pas kan hen die graag freelance werken en niet de (administratieve) rompslomp willen hebben van een ZZP-er volledig ontzorgen. Com.pas heeft het SNA keurmerk en is gecertificeerd voor de NEN 4400-1. Daarnaast zullen wij je altijd adviseren als wij zien dat er mogelijk meer efficiëntie of een kostenbesparing te behalen valt.

Wil je je geen zorgen hoeven maken of je salarisadministratie tijdig en correct wordt uitgevoerd? Wil je niet de risico’s van het werkgeverschap dragen of juist eerst de ervaring opdoen bij het in dienst nemen van je eerste werknemer zonder eerst kosten te moeien voor het optuigen van een salarisadministratie en de daarbij horende contracten zoals verzekeringen en een arbodienst. Dan biedt Com.pas voor deze werkgevers de perfecte oplossing. Jij maakt de werkafspraken en stuurt aan op de werkvloer. Wij doen de rest!

Vanaf 1 januari 2021 heeft een payrollwerknemer recht op een ‘adequate pensioenregeling’ Com.pas is aangesloten bij Brand New Day en heeft voor haar payrollmedewerkers een pensioenregeling die voldoet aan alle wet en regelgeving.

Wil je meer weten over onze dienstverlening en op welke manier we jou of jouw organisatie kunnen ontzorgen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Download factsheet

Waarom Com.pas?

  • Snelle betaling salaris (binnen 3 werkdagen na ontvangst urenverantwoording)
  • Zelf onderhandelen over jouw tarief
  • Behoud van rechten sociale zekerheid (WW, ZW en WIA)
  • Transparante (maatwerk) calculaties
  • 1 adequate pensioenregeling
  • Zelf onderhandelen over jouw tarief
  • SNA keurmerk en NEN 4400-1 gecertificeerd
  • Zeer scherpe bureaumarge

Offerte aanvragen

Al jaren besteed ik alles wat met personeel te maken heeft voor al mijn klanten uit aan Com.pas. Al deze jaren ben ik zeer tevreden. Kwaliteit, betrouwbaar en snel reageren zo zou ik Com.pas omschrijven als bedrijf. Ze nemen ontzettend veel werk uit handen en mijn klanten merken hier niets van. Een zeer veilig gevoel vind ik het dat ik met al mijn vragen over personeel etc. altijd bij Com.pas terecht kan.

- Erik Burink (TJM Administratie & Belastingadvies)