Contactgegevens

Gespecialiseerd in administratieve ontzorging

Ook zorgeloos ondernemen met Payroll?

Minder risico's en meer zekerheid met Payrolling van Com.Pas

Com.pas is dienstverlener op het gebied van payrolling en verzorging van salarisadministraties. Freelancers, ZZP-ers en het MKB maken gebruik van onze gespecialiseerde dienstverlening. Wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is, zodat je je onbezorgd kunt bezighouden met de werkzaamheden die je leuk vindt.

 • Besparen op je personeelskosten
 • Flexibiliteit in je medewerkersbestand
 • Administratief en arbeidsrechtelijk ontzorgd

Offerte aanvragen

Vul hieronder je gegevens in en wij nemen snel contact met je op!

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Voor de inzet van medewerkers ten behoeve van verschillende projecten maken wij gebruik van de dienst Payrolling van Com.pas. Erg prettig communiceren, korte lijnen en goed bereikbaar. Vooral de pro-actieve houding vinden wij erg prettig, deze werkwijze past goed bij ons en biedt ons de mogelijkheid om snel te schakelen naar onze klanten toe.

- S. Verschoor (Veconet B.V.)

1 aanspreekpunt voor al jouw vragen

Besparen op je personeelskosten

Door Payroll in te zetten kun je besparen op je personeelskosten. Je betaalt namelijk alleen de daadwerkelijk gewerkte uren van je medewerkers. Bij ziekte word je niet extra belast met kosten voor loondoorbetaling, een verzuimverzekering en een arbodienst. Ook andere verzekeringen zoals een pensioen- en ongevallenrisicoverzekering worden door ons geregeld. Je bespaart hierdoor kosten op jouw financiële administratie en personeelsadministratie. Wij houden jou altijd proactief op de hoogte van mogelijke kostenvoordelen voor jouw bedrijf.

Flexibiliteit in je medewerkersbestand

Veel ondernemers vinden flexibiliteit belangrijk. Met flexibel personeel kun je snel inspringen op de wisselende vraag naar jouw producten of diensten. Payrolling van Com.pas biedt de mogelijkheid om tot 5.5 jaar flexibele arbeidsovereenkomsten te hanteren. Com.pas is namelijk aangesloten bij de NBBU (brancheorganisatie voor uitzendkrachten) en hanteert de CAO voor uitzendkrachten.

Administratief en arbeidsrechtelijk ontzorgd

De administratie bijhouden is voor veel ondernemers niet de favoriete bezigheid, maar wel heel belangrijk. Door gebruik te maken van Payrolling van Com.pas hoef je je niet bezig te houden met de personeelsadministratie. Wij verzorgen dit volledig voor jouw bedrijf. Geef ons door dat er een nieuwe medewerker gaat starten en wij regelen vervolgens alle contractuele zaken en dat arbeidsrechtelijk alles goed geregeld is. Door het uitbesteden is bovendien de continuïteit geborgd en maak je alleen kosten wanneer dit nodig is voor jouw bedrijfsvoering.

Waarom bij Com.pas?

 1. 1Snelle betaling salaris (binnen 3 werkdagen na ontvangst urenverantwoording)
 2. 2Behoud van rechten sociale zekerheid (WW, ZW en WIA)
 3. 3Binnen 24 uur geregeld
 4. 4Geen beperkende voorwaarden
 5. 51 pensioenregeling
 6. 6Optimaal fi scaalvriendelijke salarisberekeningen
 7. 7Zeer scherpe bureaumarge
 8. 8Zelf onderhandelen over jouw tarief

Erg prettig communiceren, korte lijnen en goed bereikbaar.

- S. Verschoor (Veconet B.V.)