Contactgegevens

Gespecialiseerd in administratieve ontzorging

Salarisadministratie Ede

Salarisadministratie Ede

Ben je op zoek naar een professionele partij voor het uitbesteden van jouw salarisadministratie in Ede? Dan kunnen wij van Com.pas je wellicht helpen. Het salaris van werknemers is vaak de grootste kostenpost van bedrijven en de administratie ervan kan complex zijn. Door je salarisadministratie uit te besteden houd je meer tijd over aan andere zaken en ben je verzekerd van een overzichtelijk en efficiënte salarisadministratie. Zou je graag meer informatie willen over salarisadministratie Ede? Neem gerust contact met ons op.

Waarom kiezen voor Com.pas?

Heb jij stapels papieren op je bureau liggen en krijg jij geen overzicht meer in je loonadministratie? Kies voor de makkelijke weg en schakel Com.pas in. Je hoeft ook niet veel kwijt te zijn want je betaald namelijk per loonstrook. Heb je niet zoveel personeel in dienst? Dan zijn je kosten ook nog eens lager. Bij Com.pas proberen we het zo laagdrempelig mogelijk te maken en is de prijs voor een salarisstrook vanaf €9,75. Com.pas biedt ook de ideale oplossing voor  salarisadministratie voor administratie- en accountantskantoren.

De voordelen van salarisadministratie in Ede door Com.pas

Com.pas kan je niet alleen ontzorgen op het gebied van salarisadministratie maar het brengt ook meerdere voordelen met zich mee. We hebben alle voordelen voor je op een rijtje gezet:

  • Complete ontzorging
  • Vast aanspreekpunt
  • 24/7 beschikbaar via het Werkgevers-en werknemersloket
  • Altijd dezelfde dag reactie
  • Pro-actief advies gericht op jouw onderneming
  • Diverse HR-functionaliteiten en maatwerk mogelijk
  • Altijd op de hoogte van de meest recente wet en regelgeving

Ben jij helemaal overtuigd en wil je graag de eerste stap zetten? Vraag online bij ons een offerte aan. Wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

Een vast aanspreekpunt

Het uitbesteden van de salarisadministratie bij Com.pas is transparant en overzichtelijk.  Com.pas kan jou en je bedrijf compleet ontzorgen rondom je loonadministratie en biedt hierin een vast aanspreekpunt voor al je personele vraagstukken, zonder dat hier in de meeste gevallen kosten voor worden berekend. Dat hoort bij onze service! Zo bieden wij in Ede gerichte salarisadministratie voor midden- en kleinbedrijf en salarisadministratie voor DGA’s. Voor vragen kan je ten alle tijden contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan je graag te woord.

Avenzis besteed al jaren naar grote tevredenheid haar salarisadministratie en backoffice uit aan Com.pas. Com.pas en Avenzis hebben een uitstekende chemie met elkaar die gebaseerd is op de kernwaarde kwaliteit, flexibiliteit, betrouwbaarheid, transparantie en openheid. Verder is Com.pas een no nonsens bedrijf waar prettig zaken mee te doen is. Ik kan het iedereen aanbevelen.

- Martin Koerts (Avenzis)