Contactgegevens

Gespecialiseerd in administratieve ontzorging

Je salarisadministratie uitbesteden?

Ontzorging door specialisten tegen scherpe tarieven

Com.pas is dienstverlener op het gebied van payrolling en verzorging van salarisadministraties. Freelancers, ZZP-ers en het MKB gebruik van onze gespecialiseerde dienstverlening. Wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is, zodat je je onbezorgd kunt bezighouden met de werkzaamheden die je leuk vindt.

 • Kostenbesparende oplossingen
 • Fiscaal en arbeidsrechtelijk advies
 • White label oplossing mogelijk

Salarisadministratie uitbesteden? Vraag direct een offerte aan.

Laat nu je gegevens achter en wij nemen z.s.m. contact met je op!

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Sinds de start van Wie Zorgt!, in juni 2009, verzorgt Com.pas de backoffice voor ons. Naast de uitvoering hiervan, signaleren, controleren en sorteren ze voor ons voor. Het geeft ons de handen vrij om datgene te doen waar wij goed in zijn: personele vraag en aanbod binnen zorg en welzijn bij elkaar te brengen. Onze samenwerking kenmerkt zich door korte lijnen en persoonlijk contact.

- Irene Huzen (Wie Zorgt!)

Een overzichtelijke en efficiënte salarisadministratie als resultaat

Kostenbesparende oplossingen

De kosten voor het uitbesteden van de salarisadministratie bij Com.pas zijn transparant en overzichtelijk: je betaalt voor onze dienstverlening een tarief per salarisstrook. De kosten fluctueren dus mee met een groei en krimp in het personeelsbestand van je bedrijf. Daarnaast kan onze dienstverlening geheel naar jouw wensen worden ingezet; van het alleen vervaardigen van de salarisstroken tot een gehele overname van jouw personeelsadministratie.

Fiscaal en arbeidsrechtelijk advies

Als ondernemer is het prettig om een vast aanspreekpunt te hebben voor fiscale en arbeidsrechtelijke vragenstukken. Je kunt met al je vragen betreffende personeel bij ons terecht, zonder dat hier in de meeste gevallen kosten voor worden berekend. Dat hoort bij onze service! Daarnaast adviseren wij pro-actief in onderwerpen die voor jouw bedrijf van belang zijn en (efficiëntie) voordelen met zich mee kunnen brengen.

White label oplossing mogelijk

Voor administratiekantoren, accountantskantoren en intermediairs bieden wij de speciale White Label oplossing. Jij hebt contact met jouw klant en wij voeren de salarisadministratie uit vanuit jouw naam. Zo kun je al je klanten een volledige service bieden. Bovendien is de continuïteit van de werkzaamheden geborgd door ons team van loonspecialisten. Onze missie is om complementair te zijn aan jouw dienstverlening om jouw klanten tevreden te houden.

Waarom bij Com.pas?

 1. 1Volledig administratief ontzorgd
 2. 2Transparant en scherp tarief
 3. 3Grip op de loonkosten
 4. 41 vast aanspreekpunt
 5. 5Ondersteuning op het gebied van arbeids- en fi scaalrecht
 6. 6Realtime proforma salarisstroken en kostprijsberekeningen
 7. 7Salarisstroken digitaal verstuurd
 8. 8Elk gewenst overzicht mogelijk
 9. 9Pro-actief advies
 10. 10Altijd op de hoogte van de laatste wijzigingen in de wetgeving

Sinds vele jaren maak ik met naar volle tevredenheid gebruik van de dienstverlening van Com.Pas. Ik kan hun diensten aanbevelen omdat, zoals ik verwacht, het zware werk uit handen wordt genomen zoals het voeren van de salarisadministratie. Ik word gewezen op mogelijke problemen en zaken die voor mijn organisatie financieel interessant zijn. Dat heeft al een aantal keren tot mooie oplossingen geleid.

- Hayco Plantinga (Fontein ICT Advies B.V)