Contactgegevens

Gespecialiseerd in administratieve ontzorging

Vrijblijvende offerte aanvragen

Salarisadministratie voor administratie- en accountantskantoren

Com.pas verzorgt voor meerdere administratie- en accountantskantoren de salarisadministratie. Dit kan door gebruik te maken van onze White label oplossing. Hierdoor merken jouw klanten niet dat de salarisadministraties door ons wordt uitgevoerd. Jij hebt contact met jouw klant en wij voeren onze werkzaamheden uit onder jouw naam. Zo kan je al je klanten een volledige service bieden. Bovendien is de continuïteit van deze werkzaamheden geborgd door ons team van loonspecialisten. Daarnaast heb je 24/7 beschikking tot ons portaal waar alle salaris gerelateerde overzichten (loonstroken, journaalposten, betaaloverzicht etc.) van jouw klanten overzichtelijk kunt vinden. Hierdoor kun je ze altijd direct van zaken voorzien.

Je behoudt de controle over jouw klanten en profiteert van de betrouwbaarheid én de uitgebreide kennis en service van Com.pas. Onze missie is om complementair te zijn aan jouw dienstverlening om jouw klanten zo tevreden mogelijk te houden.

Uiteraard kunnen wij ook rechtstreeks met jouw klanten contact opnemen en zijn andere oplossingen ook mogelijk we komen hierin graag aan jouw wensen tegemoet.

Wil je meer weten over onze dienstverlening en op welke manier we jouw organisatie kunnen ontzorgen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Of regel het direct via het offerteformulier en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

Download factsheet

Waarom Com.pas?

  • White label oplossing mogelijk
  • Al vanaf €9,75 per salarisstrook
  • 24/7 online inzicht
  • Altijd de continuïteit van de werkzaamheden geborgd
  • 1 aanspreekpunt voor fiscaal en arbeidsrechtelijk advies
  • Altijd up-to-date van CAO wijzigingen
  • Koppeling met diverse boekhoudprogramma’s

Offerte aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Com.pas heeft ons begeleid met 2 aanvragen voor de 30%-regeling. Uitstekende responsetijd en kwalitatief goede ondersteuning en duidelijkheid.

- Miranda Godvliet (Euroflorist Nederland B.V.)