Contactgegevens

Gespecialiseerd in administratieve ontzorging

Salarisadministratie voor DGA’s

Als DGA ben je verplicht een salaris te ontvangen vanuit jouw Holding. Wij bieden je de oplossing om dit op een eenvoudige manier en zonder al teveel kosten te regelen. Hiermee ontzorgen wij je van werkzaamheden die noodzakelijkerwijs dienen te worden uitgevoerd. Zo kun je je volledig richten op de activiteiten binnen jouw organisatie die je leuk vindt, met de wetenschap dat alles fiscaal goed geregeld is. Bovendien voorzien wij je van advies daar waar wij van mening zijn dat bepaalde zaken mogelijk efficiënter kunnen worden geregeld en bewaken we voor jou de wijzigingen vanuit de wetgeving.

Uitbesteding van de salarisadministratie van jouw Holding aan Com.pas is een uitstekende manier om er zeker van te zijn dat deze tijdig, volledig en juist wordt geregeld.

Hoe werkt het?

U ontvangt in de 2e week van elk maand:

  • Alle salaris gerelateerde overzichten (loonstroken, journaalposten, betaaloverzicht etc.);
  • Betaalbestand voor het salaris;
  • Betaalbestand voor de loonaangifte of betaal met I-Deal;
  • Gratis online account;
  • En jaarlijks de jaaropgave ten behoeve van jouw IB aangifte;
  • Optioneel: koppeling met diverse boekhoudprogramma’s.

Mutaties aangeleverd voor de 15e van de maand worden zonder extra kosten verwerkt.

Kosten salarisadministratie

We hanteren een scherp tarief van €120,- per jaar en eenmalig een bedrag van € 60,- voor het opstarten van de salarisadministratie.

Mocht je nog vragen hierover hebben, dan verzoeken wij je contact met ons op te nemen. Onze medewerkers staan je graag te woord. Via onderstaande button kun je het ook direct regelen en nemen we binnen 24 uur contact met je op.

Download factsheet

Offerte aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Sinds vele jaren maak ik met naar volle tevredenheid gebruik van de dienstverlening van Com.Pas. Ik kan hun diensten aanbevelen omdat, zoals ik verwacht, het zware werk uit handen wordt genomen zoals het voeren van de salarisadministratie. Ik word gewezen op mogelijke problemen en zaken die voor mijn organisatie financieel interessant zijn. Dat heeft al een aantal keren tot mooie oplossingen geleid.

- Hayco Plantinga (Fontein ICT Advies B.V)