Contactgegevens

Gespecialiseerd in administratieve ontzorging

Functionaliteiten

Bij het in dienst hebben van medewerkers komt meer kijken dan alleen een correcte salarisverwerking. Om jouw administratie zo eenvoudig, efficiënt en leuk mogelijk te maken, biedt Com.pas, naast de salarisverwerking, ook een compleet HR-systeem. Van welke functionaliteiten je gebruikmaakt, bepaal je helemaal zelf. Benieuwd hoe Com.pas het werk eenvoudiger kan maken? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

EMPLOYEE SELF SERVICE (ESS)

ESS zorgt voor een efficiënte communicatie met jouw medewerkers door processen en documenten te digitaliseren. Met een eigen inlog kunnen medewerkers eenvoudig bij al hun persoonlijke gegevens. Van het downloaden van loonstroken tot het indienen van een verlofaanvraag en het raadplegen van het actuele verlofsaldo. Met het Werknemerloket maak je jouw medewerkers zelfredzamer en verklein je administratieve lasten.

MANAGER SELF SERVICE (MSS)

Met het HR-dashboard heb je als werkgever direct inzicht in de belangrijkste KPI’s op het gebied van salaris en HR. Voor veel bedrijven zijn personeelskosten de grootste kostenpost, maar ontbreekt het juist aan een goed inzicht. Het HR-dashboard is een overzichtelijke tool waarin alle belangrijke KPI’s op dit vlak samenkomen. Denk aan informatie rondom de loonkosten, de waarde van het openstaande verlof, maak ook kort, middel en lang ziekteverzuim.

Werken in “The Cloud”

Wij bieden je een volledig web-based salaris- en personeelssysteem aan, waarmee je de salaris- en personeelsgegevens altijd binnen handbereik hebt. Een web-based systeem biedt jou als werkgever de vrijheid van flexibel werken. Met een computer en een internetaansluiting heb je op ieder gewenst moment veilig toegang tot de volledige applicatie, zonder speciale software of systeembeheer.

Mobiele app

De applicatie is ook beschikbaar als app voor je mobiel en tablet. Met de Werkgeverloket App kun je onder andere loonstroken en loonstaten bekijken, verlofaanvragen goedkeuren of weigeren en gegevens van medewerkers inzien en direct wijzigen. De Werkgeverloket App is gratis te downloaden voor iOS en Android.

 

Offerte aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Sinds de oprichting van Stichting Akoesticum in 2014 maken wij tot volle tevredenheid gebruik van de kennis betreffende de salarisadministratie van Com.pas Zij houden de wet- en regelgeving voor ons in de gaten, zodat we voldoen aan de regels. En als we vragen hebben, wordt er snel en duidelijk antwoord gegeven.

- Anita Staal (Stichting Akoesticum)