Contactgegevens

Gespecialiseerd in administratieve ontzorging

Vrijblijvende offerte aanvragen

Functionaliteiten

EMPLOYEE SELF SERVICE (ESS)

ESS zorgt voor een efficiënte communicatie met jouw medewerkers door processen en documenten te digitaliseren. Met een eigen inlog kunnen medewerkers eenvoudig bij al hun persoonlijke gegevens. Van het downloaden van loonstroken tot het indienen van een verlofaanvraag en het raadplegen van het actuele verlofsaldo. Met het Werknemerloket maak je jouw medewerkers zelfredzamer en verklein je administratieve lasten.

MANAGER SELF SERVICE (MSS)

Met het HR-dashboard heb je als werkgever direct inzicht in de belangrijkste KPI’s op het gebied van salaris en HR. Voor veel bedrijven zijn personeelskosten de grootste kostenpost, maar ontbreekt het juist aan een goed inzicht. Het HR-dashboard is een overzichtelijke tool waarin alle belangrijke KPI’s op dit vlak samenkomen. Denk aan informatie rondom de loonkosten, de waarde van het openstaande verlof, maak ook kort, middel en lang ziekteverzuim.

Werken in “The Cloud”

Wij bieden je een volledig web-based salaris- en personeelssysteem aan voorzien van het veilig online keurmerk, waarmee je de salaris- en personeelsgegevens altijd binnen handbereik hebt. Een web-based systeem biedt jou als werkgever de vrijheid van flexibel werken. Met een computer en een internetaansluiting heb je op ieder gewenst moment veilig toegang tot de volledige applicatie, zonder speciale software of systeembeheer.

Mobiele app

De applicatie is ook beschikbaar als app voor je mobiel en tablet. Met de Werkgeverloket App kun je onder andere loonstroken en loonstaten bekijken, verlofaanvragen goedkeuren of weigeren en gegevens van medewerkers inzien en direct wijzigen. De Werkgeverloket App is gratis te downloaden voor iOS en Android.

Wil je meer weten over onze dienstverlening en op welke manier we jouw organisatie kunnen ontzorgen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Of regel het direct via het offerteformulier en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

Download factsheet

Offerte aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De samenwerking voor Payrolling met Com.pas is naar volle tevredenheid! Er wordt efficient gewerkt en we kunnen altijd terecht met vragen, die ook duidelijk en snel beantwoord worden.

- Maurits Alberda (SeaQurrent)