Contactgegevens

Gespecialiseerd in administratieve ontzorging

Salarisadministratie voor Midden- en Kleinbedrijf

Het voeren van een efficiënte en effectieve personeelsadministratie kan soms een flinke uitdaging zijn. Com.pas kan u hier geheel in ontzorgen. Het uitgangspunt is een overzichtelijke en efficiënte salarisadministratie met als resultaat: zeer tevreden medewerkers!

Bovendien kun je met alle fiscale- en arbeidsrechtelijke vragen bij ons terecht en informeren wij je regelmatig over zaken die voor jouw organisatie van belang kunnen zijn en mogelijke kostenbesparingen kunnen worden behaald.

Op basis van heldere afspraken en onze kostenbesparende oplossingen zorgen we dat de Personeelsadministratie zo efficiënt mogelijk wordt ingericht. Vooraf starten we met een uitgebreide inventarisatie om juist die oplossingen te vinden die aansluiten bij de bedrijfsactiviteiten en wensen. Aan de hand van deze inventarisatie kunnen wij precies aangeven welk kostenplaatje daarbij hoort.

De salarisadministratie is eenvoudig los te koppelen van de financiële administratie. Periodiek ontvang je of jouw accountant de informatie die nodig is om de financiële rapportages op te maken. Uiteraard zorgen wij ervoor dat de salarisadministratie voldoet aan de geldende wet- en regelgeving en de van toepassing zijnde CAO’s.

Download factsheet

Offerte aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.