Contactgegevens

Gespecialiseerd in administratieve ontzorging

Vrijblijvende offerte aanvragen

Salarisadministratie voor Midden- en Kleinbedrijf

Ben jij veel tijd kwijt aan jouw personeelsadministratie en wil je meer inzichten krijgen? Wij van Com.pas kunnen je hierin volledig ontzorgen. Wij begrijpen erg goed dat het een flinke uitdaging kan zijn om de salarisadministratie van MKB efficiënt en effectief uit te voeren. Wij van Com.pas kunnen je verzekeren dat de salarisadministratie bij ons transparant en overzichtelijk is. Zou je graag meer informatie willen over MKB salarisadministratie? Neem gerust contact met ons op.

Com.pas regelt graag jouw MKB salarisadministratie

Op basis van heldere afspraken en onze kostenbesparende oplossingen zorgen we dat de personeelsadministratie zo efficiënt mogelijk wordt ingericht. Je kan ten alle tijden bij ons terecht met fiscale en arbeidsrechtelijke vragen. Je hebt binnen Com.pas een vast aanspreekpunt zodat de communicatie goed verloopt. Voordat we starten zal er een uitgebreide inventarisatie plaatsvinden zodat we oplossingen vinden die passen bij jouw bedrijfsactiviteiten en wensen. Wij vinden het belangrijk dat jij altijd up-to-date blijft van de CAO wijzigingen, daarnaast zullen we ervoor zorgen dat jouw MKB salarisadministratie voldoet aan de geldende wet- en regelgeving. Jouw accountant ontvangt van ons de nodige informatie om de financiële rapportages op te maken. 

De voordelen van MKB salarisadministratie uitbesteden

Com.pas biedt dé oplossing voor minder papierwerk. Bij ons kan dit al gerealiseerd worden vanaf €9,75 per salarisstrook. Je hoeft geen ingewikkelde formulieren meer in te vullen en kan eenvoudig online de salarisadministratie MKB bekijken. Veel MKB’ers vinden dit een kostenbesparende oplossing. Zou je graag willen weten wat de volledige kosten zijn voor salarisadministratie MKB? Vraag eenvoudig online een offerte aan. 

Salarisadministratie MKB met HR-administratieve ondersteuning

Bij het in dienst hebben van medewerkers komt meer kijken dan alleen een correcte salarisverwerking. Om jouw administratie zo eenvoudig, efficiënt en leuk mogelijk te maken, biedt Com.pas, naast de salarisverwerking, ook een compleet HR-systeem. Van welke functionaliteiten je gebruikmaakt, bepaal je helemaal zelf. Wil je graag meer weten over onze dienstverlening? Neem gerust contact met ons op. We staan je graag te woord.

Waarom Com.pas?

  • Al vanaf €9,75 per salarisstrook
  • 24/7 online inzicht in jouw personeel en salarisadministratie
  • Persoonlijke aanpak, 1 vast aanspreekpunt
  • Altijd up-to-date van CAO wijzigingen
  • Eenvoudige verlof – en verzuimregistratie
  • Mobiele app met signaalfuncties
  • Realtime proforma salarisstroken en kostprijsberekeningen
  • Koppelingen met diverse boekhoudprogramma’s

Offerte aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Sinds de start van Wie Zorgt!, in juni 2009, verzorgt Com.pas de backoffice voor ons. Naast de uitvoering hiervan, signaleren, controleren en sorteren ze voor ons voor. Het geeft ons de handen vrij om datgene te doen waar wij goed in zijn: personele vraag en aanbod binnen zorg en welzijn bij elkaar te brengen. Onze samenwerking kenmerkt zich door korte lijnen en persoonlijk contact.

- Irene Huzen (Wie Zorgt!)