Contactgegevens

Gespecialiseerd in administratieve ontzorging

Vrijblijvende offerte aanvragen

Salarisadministratie voor Midden- en Kleinbedrijf

Het voeren van een efficiënte en effectieve personeelsadministratie kan soms een flinke uitdaging zijn. Com.pas kan je hierin geheel in ontzorgen. Het uitgangspunt is een overzichtelijke en efficiënte salarisadministratie met als resultaat: zeer tevreden medewerkers!

Bovendien kun je met alle fiscale- en arbeidsrechtelijke vragen bij ons terecht en informeren wij je regelmatig over zaken die voor jouw organisatie van belang kunnen zijn en mogelijke kostenbesparingen kunnen worden behaald.

Op basis van heldere afspraken en onze kostenbesparende oplossingen zorgen we dat de personeelsadministratie zo efficiënt mogelijk wordt ingericht. Vooraf starten we met een uitgebreide inventarisatie om juist die oplossingen te vinden die aansluiten bij de bedrijfsactiviteiten en wensen. Aan de hand van deze inventarisatie kunnen wij precies aangeven welk kostenplaatje daarbij hoort. Dit kan al vanaf €9,75 per salarisstrook.
De salarisadministratie is eenvoudig los te koppelen van de financiële administratie. Periodiek ontvang je of jouw accountant de informatie die nodig is om de financiële rapportages op te maken. Uiteraard zorgen wij ervoor dat de salarisadministratie voldoet aan de geldende wet- en regelgeving en de van toepassing zijnde CAO’s.

Salarisadministratie met HR-administratieve ondersteuning

Bij het in dienst hebben van medewerkers komt meer kijken dan alleen een correcte salarisverwerking. Om jouw administratie zo eenvoudig, efficiënt en leuk mogelijk te maken, biedt Com.pas, naast de salarisverwerking, ook een compleet HR-systeem. Van welke functionaliteiten je gebruikmaakt, bepaal je helemaal zelf.

Wil je meer weten over onze dienstverlening en op welke manier we jouw organisatie kunnen ontzorgen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Download factsheet

Waarom Com.pas?

  • Al vanaf €9,75 per salarisstrook
  • 24/7 online inzicht in jouw personeel en salarisadministratie
  • Persoonlijke aanpak, 1 vast aanspreekpunt
  • Altijd up-to-date van CAO wijzigingen
  • Eenvoudige verlof – en verzuimregistratie
  • Mobiele app met signaalfuncties
  • Realtime proforma salarisstroken en kostprijsberekeningen
  • Koppelingen met diverse boekhoudprogramma’s

Offerte aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Al jaren besteed ik alles wat met personeel te maken heeft voor al mijn klanten uit aan Com.pas. Al deze jaren ben ik zeer tevreden. Kwaliteit, betrouwbaar en snel reageren zo zou ik Com.pas omschrijven als bedrijf. Ze nemen ontzettend veel werk uit handen en mijn klanten merken hier niets van. Een zeer veilig gevoel vind ik het dat ik met al mijn vragen over personeel etc. altijd bij Com.pas terecht kan.

- Erik Burink (TJM Administratie & Belastingadvies)