Contactgegevens

Gespecialiseerd in administratieve ontzorging

Salarisadministratie voor Midden- en Kleinbedrijf

Het voeren van een efficiënte en effectieve salarisadministratie kan soms een flinke uitdaging zijn. Com.pas kan jouw salarisadministratie geheel uit handen nemen. Het uitgangspunt is een overzichtelijke en efficiënte salarisadministratie met als resultaat: zeer tevreden medewerkers!

Op basis van heldere afspraken en kostenbesparende oplossingen zorgen we dat de salarisadministratie zo efficiënt mogelijk wordt ingericht. Vooraf starten we met een uitgebreide inventarisatie om juist die oplossingen te vinden die aansluiten bij de bedrijfsactiviteiten en wensen. Aan de hand van deze inventarisatie kunnen wij precies aangeven welk kostenplaatje daarbij hoort.

De salarisadministratie is eenvoudig los te koppelen van de financiële administratie. Periodiek ontvang je of jouw accountant de informatie die nodig is om de financiële rapportages op te maken. Uiteraard zorgen wij ervoor dat de salarisadministratie voldoet aan de geldende wet- en regelgeving en de van toepassing zijnde CAO’s. Bovendien kun je met alle fiscale- en arbeidsrechtelijke vragen bij ons terecht en informeren wij je regelmatig over zaken die voor jouw organisatie van belang kunnen zijn. 

Offerte aanvragen Download factsheet