Contactgegevens

Gespecialiseerd in administratieve ontzorging

Disclaimer

Aan de website van Com.pas wordt uiterste zorg besteed om een zo compleet, correct, actueel en toegankelijk mogelijk aanbod van informatie te verstrekken. Wij streven ernaar de site zo eenvoudig en gebruiksvriendelijk mogelijk te houden. De site is dan ook voortdurend in ontwikkeling. Suggesties, vragen of opmerkingen over de inhoud van de site kan je via “Contact” aan ons kenbaar maken. Ook als je┬ámeent dat de site fouten bevat, niet volledig is of anderzijds verbeterd kan worden dan vernemen wij dit natuurlijk graag van je.

Aan de informatie op deze site kunnen geen rechten worden ontleend en Com.pas neemt geen verantwoordelijkheid voor de consequenties van het gebruik van de geboden informatie.

salarisadministratiekantoor contact opnemen

Al jaren besteed ik alles wat met personeel te maken heeft voor al mijn klanten uit aan Com.pas. Al deze jaren ben ik zeer tevreden. Kwaliteit, betrouwbaar en snel reageren zo zou ik Com.pas omschrijven als bedrijf. Ze nemen ontzettend veel werk uit handen en mijn klanten merken hier niets van. Een zeer veilig gevoel vind ik het dat ik met al mijn vragen over personeel etc. altijd bij Com.pas terecht kan.

- Erik Burink (TJM Administratie & Belastingadvies)