Contactgegevens

Gespecialiseerd in administratieve ontzorging

Disclaimer

Aan de website van Com.pas wordt uiterste zorg besteed om een zo compleet, correct, actueel en toegankelijk mogelijk aanbod van informatie te verstrekken. Wij streven ernaar de site zo eenvoudig en gebruiksvriendelijk mogelijk te houden. De site is dan ook voortdurend in ontwikkeling. Suggesties, vragen of opmerkingen over de inhoud van de site kan je via “Contact” aan ons kenbaar maken. Ook als je┬ámeent dat de site fouten bevat, niet volledig is of anderzijds verbeterd kan worden dan vernemen wij dit natuurlijk graag van je.

Aan de informatie op deze site kunnen geen rechten worden ontleend en Com.pas neemt geen verantwoordelijkheid voor de consequenties van het gebruik van de geboden informatie.

salarisadministratiekantoor contact opnemen

Ik besteed mijn salarisadministratie uit bij Com.pas en dit gaat altijd vlekkeloos. Als ik vragen heb en ik stuur een mail krijg ik altijd snel reactie. Bij dit bedrijf heb ik het gevoel dat ik geen nummer ben en dat ze serieus omgaan met hun klanten. Ook vind ik de prijzen zeer schappelijk. Dit is een bedrijf wat ik andere bedrijven zou aanraden.

- Nick Rademaker (NR Grafisch Ontwerp)