Contactgegevens

Gespecialiseerd in administratieve ontzorging

Over ons

Com.pas is sinds 2007 de dienstverlener op het gebied van de verzorging van de Administratieve backoffice, Salarisadministraties en Expat Services voor organisaties in Nederland.

Of het nu gaat om de verloning van een DGA, Payrolling, verzorging trajecten t.b.v. kennismigranten of de complete salarisadministratie van een organisatie: wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is, zodat je je onbezorgd kunt bezighouden met de werkzaamheden die je leuk vindt.

Jarenlange ervaring en een pro-actieve houding van onze specialisten zorgen ervoor dat onze klanten tijdig voorzien worden van die informatie, die wijzigingen vanuit de Wetgeving, CAO of Fiscus met zich meebrengen. Daarnaast zullen wij je altijd adviseren als wij zien dat er mogelijk meer efficiëntie of een kostenbesparing te behalen valt.

Com.pas is door de IND erkent als referent

Com.pas is door de IND erkent als referent. Dit wil zeggen dat Com.pas kennismigranten buiten de EU en Zwitserland op contract mag nemen. Wij zijn hierin gespecialiseerd, online worden hiervoor de aanvragen gedaan. Zowel voor het aanvragen van Toegang tot Verblijf (TEV) als de machtiging tot voorlopig verblijf (mvv) verzorgen wij het gehele traject. Indien de kennismigrant voldoet aan de eisen voor de 30% regeling, zullen wij ook hier de aanvraag voor indienen.

Ervaar de kenmerken waar Com.pas om bekend staat: Flexibiliteit, Continuïteit en Kwaliteit.

Contact

Medewerkers

Edwin Beekman

Founder

Jeroen Selbach

Director

Met het diploma ondernemerschap op zak ben ik in 2016 begonnen bij Com.pas. Tijdens mijn loopbaan heb ik verschillende opleidingen gevolgd om zo altijd op de hoogte te zijn van de meest actuele wet en regelgeving . Door het steeds verbreden van mij kennis en het opdoen van ervaring kan ik mijn passie en ambitie binnen Com.pas optimaal naleven. Hoe maken we het makkelijker én leuker? Door slimme automatisering en doordachte diensten help ik mijn relaties te doen wat ze het liefst doen: ondernemen!

 

Bram de Bruin

Administrator

Na het behalen van van mijn diploma horeca ondernemer ben ik in 2020 begonnen bij Com.pas. Naast mijn liefde voor eten en koken ligt mijn beste kwaliteit bij het organiseren van werkprocessen. Hier kan ik mij binnen Com.pas dan ook volledig op storten door organisaties op het gebied van de financiële administratie compleet te ontzorgen. Hierbij gebruik ik mijn passie voor het optimaliseren van processen, door mee te denken in de werkprocessen en hier een proactieve houding in aan te nemen. Zo kan ik meer doen voor mijn relaties dan enkel het verzorgen van de administraties

Ik besteed mijn salarisadministratie uit bij Com.pas en dit gaat altijd vlekkeloos. Als ik vragen heb en ik stuur een mail krijg ik altijd snel reactie. Bij dit bedrijf heb ik het gevoel dat ik geen nummer ben en dat ze serieus omgaan met hun klanten. Ook vind ik de prijzen zeer schappelijk. Dit is een bedrijf wat ik andere bedrijven zou aanraden.

- Nick Rademaker (NR Grafisch Ontwerp)