Contactgegevens

Gespecialiseerd in administratieve ontzorging

Vrijblijvende offerte aanvragen

Expat services

Expats en arbeidsmigranten zijn synoniemen voor buitenlandse medewerkers. Kennismigranten vormen een specifieke groep arbeidsmigranten. Een kennismigrant is een hoogopgeleide medewerker van buiten de EU (inclusief Zwitserland), die in Nederland komt werken vanwege zijn of haar specialistische kennis.

De populariteit van kennismigranten groeit explosief, aangezien in Nederland steeds minder hoogopgeleide mensen beschikbaar zijn voor specialistische functies. Voor het aannemen van kennismigranten gelden specifieke eisen, voorwaarden en salarissen. Omdat kennismigranten veel waarde kunnen toevoegen aan de Nederlandse economie, is de kennismigrantenregeling in het leven geroepen. Deze regeling maakt het voor jou als opdrachtgever mogelijk om (onder bepaalde voorwaarden) makkelijk en snel de gewenste expertise in te zetten. Ook voor kennismigranten die zelf een opdracht hebben verworven in Nederland en op zoek zijn naar een organisatie die hen in dit traject kunnen begeleiden biedt Com.pas interessante oplossingen.

Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Download factsheet

Offerte aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Al jaren besteed ik alles wat met personeel te maken heeft voor al mijn klanten uit aan Com.pas. Al deze jaren ben ik zeer tevreden. Kwaliteit, betrouwbaar en snel reageren zo zou ik Com.pas omschrijven als bedrijf. Ze nemen ontzettend veel werk uit handen en mijn klanten merken hier niets van. Een zeer veilig gevoel vind ik het dat ik met al mijn vragen over personeel etc. altijd bij Com.pas terecht kan.

- Erik Burink (TJM Administratie & Belastingadvies)