Mutaties doorgeven via het portaal van Loket.nl

Leestijd: 1 minuut

Post thumbnail

Voor de salarisverwerking kun je ervoor kiezen om per werknemer mutaties in te geven. Echter werkt de Browser variabele gegevens veel efficiƫnter. Invoer wordt tussentijds opgeslagen en je kunt in 1 keer alle variabelen van je werknemers invullen. Com.pas heeft hiervoor al een invulsjabloon gecreƫerd. Mocht je hier wijzigingen in willen maken door bepaalde componenten toe te voegen of te verwijderen dan vernemen wij dit graag.


 


Je vindt de browser variabele gegevens in de rechterbovenhoek van het nieuwe Loket.nl, je drukt dan op de knop zoals hierboven afgebeeld.

 

Op het moment dat je klaar bent met muteren kun je dit via het tabblad Salarisverwerking in de verloningscarrousel middels een alarmbelletje aangeven. Dit kan ook voor de voorliggende periode waarvoor reeds een verloning heeft plaatsgevonden. Daar kan immers nog een extra verwerking voor uitgevoerd moeten worden. Te verduidelijking is het alarmbelletje hieronder rood omringt.

 

 

Zodra er op dit alarmbelletje wordt geklikt, verschijnt onderstaand scherm. Wij hebben het mailadres van jouw aanspreekpunt bij Com.pas al gevuld. In dit scherm kan tevens nog een aanvullende opmerking over deze periode worden meegegeven. Deze opmerking wordt dan ook in de bijbehorende mail getoond aan Com.pas.

 

 

Zodra op de button Versturen wordt geklikt, wordt er rechtsboven een melding getoond dat de e-mail is verzonden. Com.pas krijgt op dit moment een bericht zodat wij kunnen beginnen met de verloning.

 

Created by bureau ZIGZAG logo
This site is registered on wpml.org as a development site.