Alpina

Financieel Zeker - Op jouw manier wonen, ondernemen en leven

Als ondernemer wil je onbezorgd kunnen ondernemen en niet veel tijd kwijt zijn aan zaken als je verzekeringen. Je denkt vaak dat je het verzekeringspakket nog moet bekijken of het wel up-to-date is. Toch wil je de zekerheid dat de risico’s die je niet kan opvangen wel zijn gedekt met een verzekering. Zo kan bij uitval van uw werknemers een verzuimverzekering en de bijbehorende arbodienstverlening u helpen de hoge kosten terug te dringen. Ook de aansprakelijkheids- en rechtsbijstand risico’s kunnen met een adequate verzekering worden afgedekt. En het is prettig dat er voor uw werknemers en voor uzelf een goede (aanvullende) arbeidsongeschiktheids- en pensioenregeling is.

Iedereen wil onbezorgd wonen, ondernemen én leven.

Bij Alpina helpen we onze particuliere en zakelijke klanten om dat te realiseren. Dat zit in ons DNA verankerd. We zijn er namelijk voor iedereen die op zoek is naar financiële zekerheid, met een compleet pakket aan daarbij behorende diensten en producten. Gewoon onder één dak, wel zo makkelijk.

Bij Alpina zijn we altijd dichtbij. Zowel online als offline bij een vestiging in de buurt. Lokaal geworteld, laagdrempelig en persoonlijk.

Wil je dus je verzekeringspakket laten beoordelen of het nog aansluit bij de risico’s die je als ondernemer loopt?

Neem dan contact op met Alpina via 0314-373260 of zakelijk.doetinchem@alpina.nl.

Contact
Created by bureau ZIGZAG logo