Payrolling voor zakelijke dienstverlening

Op het gebied van salarisadministratie en payrolling is Com.pas de partner die je zoekt. De specialist in onder meer payrolling zakelijke dienstverlening staat voor ontzorging, zodat jij je tijd als ondernemer kunt besteden aan die zaken die van jou een specialist maken. Kiezen voor Com.pas als partner biedt een groot aantal voordelen.

Com.pas denkt mee over kostenbesparende oplossingen

Door de salarisadministratie te laten verzorgen door Com.pas wordt je op administratief vlak volledig ontzorgd en dat tegen een transparant en scherp tarief. Door een beroep te doen op de specialist houd je bovendien grip op je loonkosten. Com.pas denkt voortdurend met je mee als het gaat om kostenbesparende oplossingen. Voorts wordt een tarief berekend per gemaakte salarisstrook. Ze fluctueren de kosten mee met de krimp en groei van je bedrijf, en dat is wel zo eerlijk. Bovendien krijg je te maken met de zeer proactieve houding van Com.pas, die je steeds weer van advies voorziet op zowel fiscaal als arbeidsrechtelijk vlak. Je krijgt overigens te maken met een vast aanspreekpunt, iemand die na verloop van tijd – en vaak al heel snel- onderdeel van je eigen team lijkt uit te maken. Een vast aanspreekpunt biedt heel veel voordelen. Je weet dat je aanspreekpunt steeds precies op de hoogte is van wat er binnen jouw organisatie speelt en bovendien zijn de lijnen zo steeds heel kort. Op het gebied van salarisadministratie kan Com.pas ook met je meedenken over de bekende white label oplossing.

White label oplossingen

White label? Jazeker, want specifiek voor administratiekantoren, accountantskantoren en intermediairs verzorgt Com.pas deze oplossing. Het werkt heel simpel: jij hebt contact met de klant en wij voeren de salarisadministratie uit voor jouw klant en onder jouw naam. Op die manier kun jij een klant een volledig servicepakket bieden. Bovendien is daarmee ook de continuïteit van de werkzaamheden gegarandeerd door de inzet van onze specialisten op dit gebied. Op die manier zijn we complementair aan de diensten die jij verleent en kunnen we samen jouw klanten tevreden houden.

Flexibiliteit, continuiteit en kwaliteit

Wil je meteen een pro-forma loonstrook? Dan heb je die direct in je mailbox, zoals elk gewenst document op het gebied van de salarisadministratie meteen tot je beschikking is. Uiteraard worden de salarisstroken digitaal verzonden. De service die Com.pas levert is specifiek bestemd voor het midden- en kleinbedrijf, voor DGA’s en voor administratie en accountantskantoren. Voor deze doelgroepen geldt Com.pas als absolute specialist. Door te kiezen voor Com.pas weet je dat alles altijd tot in de puntjes geregeld is zonder dat je daar als ondernemer zelf stress, hoofdpijn en slapelozen nachten van hebt. Mocht er iets veranderen in de wetgeving, over CAO’s of bij de fiscus dat direct invloed op jouw onderneming kan hebben, dan bespreekt je aanspreekpunt dit meteen met je. Bovendien wordt altijd gekeken naar manieren om nog beter op de kosten te kunnen besparen. In alles voldoet Com.pas aan de kernwaarden die het bedrijf sinds de oprichting elke dag opnieuw nastreeft: flexibel zijn, continuïteit bieden en kwaliteit leveren.

Payrolling zakelijke dienstverlening

Ook voor payrolling zakelijke dienstverlening klop je uiteraard aan bij Com.pas die de payrolling verzorgt van freelancers, intermediairs en het midden- en kleinbedrijf. Ook op het gebied van payrolling is Com.pas een opvallende speler op de markt. Zo staat de specialist bekend om de snelle betaling van het salaris, vaak binnen drie dagen nadat de benodigde documenten ingeleverd zijn. Daarnaast behoud jij gewoon de rechten op de sociale zekerheden en bovendien is payrolling bij Com.pas snel geregeld, dit kan al binnen 24 uur.

Nemen juridisch werkgeverschap uit handen

Zeker voor het midden- en kleinbedrijf is payrolling een perfecte oplossing. Com.pas neemt je dan het juridisch werkgeverschap uit handen en op papier werken je medewerkers voor Com.pas. Verder verandert er voor jou niets; uiteraard neem je gewoon nog steeds zelf nieuwe mensen aan, wij verzorgen echter weer de administratieve afhandeling daarvan. Daarnaast zijn wij verantwoordelijk voor de arbeidsovereenkomst en uiteraard de salarisadministratie. Als ondernemer loop je dus amper nog arbeidsrechtelijke risico’s terwijl je aan de andere kant wel controle houdt over de werkzaamheden van de werknemers, gewoon net als anders dus. Payrolling biedt flexibiliteit in je bestand van medewerkers en biedt besparingen op de kosten voor je personeel. Door met Com.pas te werken loop je minder risico’s en heb je meer zekerheid en word je administratief volledig ontzorgd.

Offerte aanvragen

Heb jij interesse in de diensten van COM.PAS? Zou jij ons graag inschakelen voor het verzorgen van je loonadministratie? In dat geval kun je heel eenvoudig online een offerte aanvragen. Geef aan voor welke service je een offerte wilt ontvangen en vul je bedrijfsgegevens in. Laat ook je telefoonnummer en e-mailadres achter op de website. Zo kunnen wij gemakkelijk contact met je opnemen. Je ontvangt de offerte zo snel mogelijk. Wanneer je nog vragen hebt, kun je contact opnemen met onze professionele salarisadministrateurs. Zij kunnen al je vragen beantwoorden. Ook wanneer je nog geen offerte wilt aanvragen, maar graag eerst een oriënterend gesprek wilt met één van onze loonprofessionals, kun je ons contacteren. Bel daarvoor naar 0318 – 627 140, stuur een mail naar info@compasnl.com of laat een bericht achter op de website. Wij maken dan zo snel mogelijk een afspraak met je om alle mogelijkheden voor jouw onderneming te bespreken. Hopelijk kunnen we je snel van dienst zijn!
Created by bureau ZIGZAG logo
This site is registered on wpml.org as a development site.