Contactgegevens

Gespecialiseerd in administratieve ontzorging

Vrijblijvende offerte aanvragen

Payrolling

Freelancen zonder eigen onderneming. Geen vervelende discussies over jouw zelfstandigheid als ZZP-er. Geen debiteurenrisico! Zomaar een paar redenen om vanuit een flexibel dienstverband je werkzaamheden uit te voeren.

Com.pas kan hen die graag freelance werken en niet de (administratieve) rompslomp willen hebben van een ZZP-er volledig ontzorgen. Com.pas heeft het SNA keurmerk en is gecertificeerd voor de NEN 4400-1. Daarnaast zullen wij je altijd adviseren als wij zien dat er mogelijk meer efficiëntie of een kostenbesparing te behalen valt.

Wil je je geen zorgen hoeven maken of je salarisadministratie tijdig en correct wordt uitgevoerd? Wil je niet de risico’s van het werkgeverschap dragen of juist eerst de ervaring opdoen bij het in dienst nemen van je eerste werknemer zonder eerst kosten te moeien voor het optuigen van een salarisadministratie en de daarbij horende contracten zoals verzekeringen en een arbodienst. Dan biedt Com.pas voor deze werkgevers de perfecte oplossing. Jij maakt de werkafspraken en stuurt aan op de werkvloer. Wij doen de rest!

Vanaf 1 januari 2021 heeft een payrollwerknemer recht op een ‘adequate pensioenregeling’ Com.pas is aangesloten bij Brand New Day en heeft voor haar payrollmedewerkers een pensioenregeling die voldoet aan alle wet en regelgeving.

Wil je meer weten over onze dienstverlening en op welke manier we jou of jouw organisatie kunnen ontzorgen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Download factsheet

Waarom Com.pas?

  • Snelle betaling salaris (binnen 3 werkdagen na ontvangst urenverantwoording)
  • Zelf onderhandelen over jouw tarief
  • Behoud van rechten sociale zekerheid (WW, ZW en WIA)
  • Transparante (maatwerk) calculaties
  • 1 adequate pensioenregeling
  • Zelf onderhandelen over jouw tarief
  • SNA keurmerk en NEN 4400-1 gecertificeerd
  • Zeer scherpe bureaumarge

Offerte aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Sinds de oprichting van Stichting Akoesticum in 2014 maken wij tot volle tevredenheid gebruik van de kennis betreffende de salarisadministratie van Com.pas Zij houden de wet- en regelgeving voor ons in de gaten, zodat we voldoen aan de regels. En als we vragen hebben, wordt er snel en duidelijk antwoord gegeven.

- Anita Staal (Stichting Akoesticum)