CompuShare

De ICT-markt is voortdurend in beweging en als gebruiker zie je vaak door de bomen het bos niet meer. Welk product moet je kiezen? Hoe blijft het gewenste kennisniveau binnen jouw organisatie op peil? Wie geeft je de beste adviezen en wie biedt hierin de juiste ondersteuning voor jouw organisatie?

Jarenlange ervaring in diverse branches en een heldere visie op het ontwikkelen van automatiseringsoplossingen heeft uiteindelijk geleid tot de oprichting van CompuShare Automatiseringsoplossingen. Ons bedrijf groeit mee met alle ontwikkelingen binnen de branche, maar zonder het belangrijkste uit het oog te verliezen: van goede automatisering moet jijzelf en jouw organisatie niets merken. 

CompuShare biedt het totaalpakket op het gebied van automatisering. Of het nu gaat om systeembeheer, consultancy, computerreparatie of vaste en mobiele telefonie. CompuShare regelt het en biedt hierin de complete ontzorging.

Doordat wij in staat zijn zeer flexibel te handelen en ervoor te zorgen dat alles blijft draaien, kun jij je volledig richten op de activiteiten binnen jouw organisatie. Mochten er onverhoopt toch problemen ontstaan, dan is het vele gevallen mogelijk om via een VPN-verbinding het probleem op afstand op te lossen. Biedt dit niet het gewenste resultaat dan staat CompuShare zo snel mogelijk bij je op de stoep. Bij CompuShare kun je de met een gerust hart de gehele automatisering uitbesteden.

Waar CompuShare onderscheidend in is, is dat wij als geenander snappen dat het kostenplaatje van essentieel belang is. Ons grote voordeel is dat wij door het bieden van een totaalpakket in staat zijn effectief en zeer efficiënt te werken. Hierdoor zijn in vele gevallen de totale automatiseringskosten tot wel 20 procent lager ten opzichte van andere ICT-bedrijven.

Onze huidige klanten beamen dat wij de beloofde kwaliteit van onze dienstverlening meer dan waar maken. Dit blijkt wel uit de duurzame relaties die we met onze klanten in diverse branches hebben opgebouwd.

Het totaalpakket van CompuShare

  • Consultancy & ICT Beheer
  • Project & interim-management
  • Voice over IP telefonie (VOIP) & Mobiele telefonie
  • Computerreparatie & onderhoud
  • Online Backup & Recovery
  • Webdesign
  • Hard- en softwarelevering
  • VPN security oplossingen

Natuurlijk zijn mooie woorden slechts woorden en snappen wij dat je overtuigd wilt worden van de voordelen die je geniet op het moment dat je besluit de automatisering uit te besteden aan CompuShare.

Wij komen dan ook graag geheel vrijblijvend langs om kennis te maken en je te adviseren in de nieuwste technieken en hoe we de bedrijfsdoestellingen binnen jouw organisatie door middel van automatiseringsoplossing kunnen realiseren.

Contact
Created by bureau ZIGZAG logo